ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Όνομα Τηλέφωνο
Πρόεδρος Δ.Σ. Φίλιππος Φλουσκούνης 6944661536
Αντιπρόεδρος Στέλιος Μπούσουλας 6932383033
Γεν. Γραμματέας Αλεξία Σαρημανώλη 6977570988
Ειδ. Γραμματέας Μαρία Κατσαλή 6974790347
Ταμίας Έρη Κασίμη 6976567901
Αναπληρωτής Ταμίας Θοδωρής Λιάππης 6977605286
Μέλος Βασίλης Μοσκοβίτης 6942981416
Μέλος Θοδωρής Φλουσκούνης 6973987263
Μέλος Γιώργος Αναγνώστου 6944455440

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Γονέων Περιστερίου προσυπογράφει και συμπαραστέκεται εμπράκτως σε όλα τα αιτήματα του Καλλιτεχνικού Σχολείου Περιστερίου είτε αυτά αφορούν κενά εκπαιδευτικών, είτε προβλήματα κτιριακών υποδομών , μεταφορές και  σίτιση μαθητών. Θα είμαστε  δίπλα σε κάθε αγώνα του Συλλόγου Γονέων και των μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου μέχρι να υλοποιηθούν τα παραπάνω .

Το Δ.Σ.

(ακολουθεί η ανακοίνωση καταγγελία του Συλλόγου Γονέων Καλλιτεχνικού Σχολείο Περιστερίου).ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Για την απαράδεκτη στάση του Δήμου Περιστερίου αναφορικά με το φλέγον ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών του σχολείου μας
Δεν είναι μόνο ΝΤΡΟΠΗ, είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ!!!!
Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ
Αγαπητοί γονείς,
Το φλέγον ζήτημα των μεταφορών του συνόλου των μαθητών του σχολείου μας απασχολεί διαρκώς τα δύο τελευταία χρόνια και για την επίλυσή του έχουμε προβεί σε ένα πλήθος κινήσεων. Όπως γνωρίζετε, η τελευταία ενημέρωση που είχαμε σχετικά με το θέμα ήταν ότι την Τετάρτη 18/12/19 θα συνεδρίαζε η επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής για τη λήψη απόφασης εξαίρεσης του Καλλιτεχνικού Περιστερίου από τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμ. 50025/26- 9-2018 ΚΥΑ. Στην επιτροπή αυτή συμμετέχουν: ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Πέππας, εκπρόσωπος του Δήμου Περιστερίου, εκπρόσωπος της Περιφέρειας και εκπρόσωπος του ΟΑΣΑ.
Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Περιστερίου είναι ενήμερος για το πρόβλημα που έχει ανακύψει από την πρώτη στιγμή, τόσο από το Σύλλογο Γονέων, τους  μαθητές και φυσικά από το Σχολείο. Στη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων λαμβάνουμε σταθερά τη διαβεβαίωση της συμπαράστασης του Δήμου στο δίκαιο αίτημά μας. Η συμπαράσταση αυτή έλαβε έμπρακτη μορφή, όταν ο Δήμος Περιστερίου εισηγήθηκε στην Περιφέρεια Αττικής την εξαίρεση του σχολείου μας από τους χιλιομετρικούς περιορισμούς.
Η συνεδρίαση της επιτροπής ήταν για μας ιδιαίτερα σημαντική καθώς η θετική της εισήγηση θα άνοιγε το δρόμο για την άμεση επίλυση του προβλήματος της ασφαλούς μεταφοράς των παιδιών μας.  Όμως την Τετάρτη 18/12/19 και ενώ όλα τα μέλη της επιτροπής βρίσκονταν στο προγραμματισμένο ραντεβού ο Δήμος Περιστερίου αποφάσισε να μη συμμετέχει χωρίς καμιά ειδοποίηση και δικαιολόγηση της απουσίας του!!!!
Η μη αναμενόμενη και καθόλα αδικαιολόγητη εξέλιξη όχι μόνο μας οργίζει αλλά δημιουργεί και εύλογα ερωτήματα.
Γιατί ο Δήμος Περιστερίου:
§  παρά τις αλλεπάλληλες διαβεβαιώσεις στήριξής του, δεν συμμετείχε στη συνεδρίαση της επιτροπής, στην οποία είχε θέση εισηγητή;
§  Τι προκάλεσε την αλλαγή στάσης του; και
§  για ποιο λόγο απαξιώνει και εμπαίζει την σχολική κοινότητα με τέτοιους είδους πρακτικές;
Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ απάντηση του Δήμου Περιστερίου στο πρόβλημα που δημιούργησε η απόφασή του να μπλοκάρει τη συνεδρίαση της επιτροπής καθώς και τις ΑΜΕΣΕΣ πρωτοβουλίες του για την αποκατάσταση της ζημιάς που προκλήθηκε.
Δεν είναι απλά ΝΤΡΟΠΗ στα τέλη Δεκεμβρίου 95 παιδιά να πηγαινοέρχονται πεζή σε άκρως επικίνδυνους δρόμους, είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.