ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Όνομα Τηλέφωνο
Πρόεδρος Δ.Σ. Φίλιππος Φλουσκούνης 6944661536
Αντιπρόεδρος Στέλιος Μπούσουλας 6932383033
Γεν. Γραμματέας Αλεξία Σαρημανώλη 6977570988
Ειδ. Γραμματέας Μαρία Κατσαλή 6974790347
Ταμίας Έρη Κασίμη 6976567901
Αναπληρωτής Ταμίας Θοδωρής Λιάππης 6977605286
Μέλος Βασίλης Μοσκοβίτης 6942981416
Μέλος Θοδωρής Φλουσκούνης 6973987263
Μέλος Γιώργος Αναγνώστου 6944455440

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ




ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Περιστέρι 24/11/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Το τελευταίο διάστημα όλο και πιο συχνά εμφανίζεται στα σχολεία του Περιστερίου η ναζιστική, φασιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, με συνθήματα μέσα και έξω απ’ το σχολείο, με απειλές κατά μαθητών και εκπαιδευτικών.
Η ελληνική κοινωνία γνωρίζει πια ξεκάθαρα ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί ναζιστικό-φασιστικό μόρφωμα. Γίνονται κήρυκες του ρατσιστικού μίσους και της ξενοφοβίας ξεσπαθώνοντας ενάντια στους μετανάστες, παιδιά των οποίων φοιτούν και στα σχολεία μας. Επαναλαμβάνουν τη γνωστή φασιστική καραμέλα, ότι δεν είναι τάχα ναζιστές, αλλά πατριώτες. Η πατριδοκαπηλεία (το «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» της χούντας) ήταν πάντα γνώρισμα των φασιστών, αλλά οι πολιτικοί τους πρόγονοι –ταγματασφαλίτες και γερμανοτσολιάδες- μπήκαν στην υπηρεσία των ναζιστών κατακτητών της πατρίδας μας και μαζί τους ματοκύλισαν το λαό που πάλευε ενάντια στους κατακτητές μέσα από το ΕΑΜ.
Η χιτλερική ιδεολογία και η εγκληματική της δράση στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων. Το δολοφονικό της πρόσωπο έχει πια αποκαλυφθεί και γι’ αυτό δικάζεται τούτο τον καιρό.
Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να τους επιτρέψουμε να σπείρουν το ναζιστικό δηλητήριο και το ρατσιστικό τους μίσος στους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές μας.
Καλούμε τους γονείς, τους μαθητές, το λαό του Περιστερίου να απομονώσουν τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής! Οι εγκληματικές τους συμμορίες δεν έχουν θέση στα σχολεία του Περιστερίου. Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να αποκαλύψουν στα μάτια των μαθητών τον πραγματικό ρόλο της Χρυσής Αυγής. Να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Στο σχολείο, σε κάθε τάξη, να κουβεντιάσουμε με τα παιδιά μας για το αληθινό πρόσωπο του φασισμού. Η ιστορία του λαού μας διδάσκει. Ο φασισμός τσακίστηκε από την οργανωμένη λαϊκή δράση.
Ο λαός και η νεολαία έχουν τη δύναμη –και πάλι- να τους τσακίσουν, να τους πετάξουν έξω από κάθε σχολείο και γειτονιά.
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτήρης Τρυγώνης                                                             Κώστας Λεμπέσης