ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 27/3/2017

Πρόεδρος Δ.Σ.: ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΜΠΕΣΗ τηλ.6936 639 213

Γεν. Γραμματέας: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ τηλ. 6944 430 006

Αντιπρόεδρος: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ τηλ. 6948 875 643

Ταμίας: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ τηλ. 6944 068 376

Ειδ. Γραμματέας: ΑΝΘΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ τηλ. 6973 310 491

Μέλη: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΒΑΤΗΣ τηλ. 6976 514 582

ΒΟΥΛΑ ΠΑΚΟΥ τηλ. 6936 639 212

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΥΓΩΝΗΣ τηλ. 6972 151 391

ΧΑΝΤΖΙΟΥ ΜΑΡΙΑ τηλ. 6973 990 644

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 7ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

"Σεμινάριο οδικής συμπεριφοράς"  την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017.

                Ο σύλλογός μας αποφάσισε για την φετινή χρονιά,  μια σειρά από σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του σχολείου μας, με στόχο την ενημέρωση σε θέματα που μας προβληματίζουν καθημερινά  και που ευελπιστούμε να μας βοηθήσουν όλους ως προς την διαχείριση και τη λύση  τους.
Κατανοούμε, ότι ο ελεύθερος χρόνος είναι σε όλους μας περιορισμένος είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είτε λόγω δραστηριοτήτων των παιδιών μας, όμως τα προβλήματα που καλούμαστε να επιλύσουμε είναι πολλά και σύνθετα.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είναι μια δική σας προέκταση, είναι μια μικρή ομάδα που προσπαθεί μαζί με την Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας να λύσουν, να μετριάσουν και να προλάβουν προβλήματα που απασχολούν τα παιδιά μας.
Σας χρειαζόμαστε κοντά μας για να μας γνωρίσετε τυχόν προβλήματα που εμείς δεν έχουμε αντιληφθεί. Για εμάς είναι  μεγάλη η ικανοποίηση όταν σε κάθε μας προσπάθεια είστε δίπλα μας και γεμίζετε την αίθουσα των εκδηλώσεων δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι όλοι μαζί ενωμένοι, Γονείς και  Εκπαιδευτικοί   μπορούμε να φτάσουμε στο καλύτερο  επιθυμητό αποτέλεσμα!!!
Το πρώτο σεμινάριο που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 5 Απριλίου και ώρα 19:00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων έχει σαν θέμα "Οδική Συμπεριφορά" με άδεια που πήραμε για να προβληθεί ένα  βίντεο που έχει δημιουργήσει   ο   γνωστός οδηγός αγώνων "Ιαβέρης".΄
Λόγω της σοβαρότητας του θέματος ο  κύριος Τάσος Μαρκουίζος γνωστός σαν "Ιαβέρης" δεν δύναται να είναι παρών κι αυτό γιατί έως το τέλος του χρόνου έχει ήδη κλείσει αφιλοκερδώς, διαλέξεις, σεμινάρια, ομιλίες  σε Στρατό, Αεροπορία, Ναυτικό, Γυμνάσια, Λύκεια, ΤΕΙ, ΑΕΙ, Σχολές Ικάρων, Ν. Δοκίμων, Ευελπίδων, Υπαξιωματικών.
Θα προβληθεί ένα βίντεο που σχετίζεται με την οδική συμπεριφορά,  το οποίο θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε την αξία, την μοναδικότητα, την ουσία της ανθρώπινης ζωής. Οφείλουμε να κατανοήσουμε ότι η οδήγηση με το αυτοκίνητο, την μηχανή η οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς  δεν είναι κάτι απλό και η προσοχή μας πρέπει να είναι στο 100%.
Μετά το τέλος της προβολής του βίντεο θα ακολουθήσει συζήτηση, ερωτήσεις, απορίες και πως μπορούμε να προλάβουμε τα λάθη  που μας οδηγούν στην κακή στιγμή.
Συντονιστής του σεμιναρίου θα είναι ο Γραμματέας του συλλόγου μας  Νίκος Αργυρόπουλος, οδηγός αγώνων Καρτ. Η συμμετοχή  στο σεμινάριο,  είναι σημαντική για εμάς, για τα παιδιά μας για μια καλύτερη και ασφαλέστερη κοινωνία.

Η κοινωνία είμαστε εμείς.....μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι!!!

                    
                                             Η Πρόεδρος                                Ο  Γραμματέας
                                          Πατρινού Δώρα                       Αργυρόπουλος Νίκος